0KURV

Amy

Amy har danset hip hop siden hun var lille og er opvokset med vestafrikansk kultur og dans. Hun har også danset dancehall i flere år, samt deltaget ved flere workshops indenfor stilen. Hun har respekt for både afrikansk og jamaicansk kultur og hvordan disse formidles i dansen. Amy er med i et Afro/dancehall crew – Savag3 – og har optrådt med fusion af Afro og Dancehall til bl.a. Roskilde Festival, Distortion, Dancehall Madness samt for udenlandske afrobeat og dancehall kunstner.

Anastasija

En af landets førende kvindelige hip hop & urban dansere uddannet på Hotstepper og med credits som CLASHcph artistic director, Nøddeknækkeren, dommer for World Of Dance (WOD) DK, legenden Big Daddy Kane, optræden til Ladies of Hip Hop (USA), udvalgt koreografi ANTS til subUrban dance festival samt vinder af flere battles inklusiv SDK Baltic, Urban Dance Meeting og Prop Challenge til Hip Hop Games DK 2 år i træk.

Anna

Anna er en respekteret danser der indenfor dancehall har både trin og sang fra Jamaica opkaldt efter hende. Hun har vundet battles, været med til at arrangere flere dancehall events bl.a. DKs største dancehall event Dancehall Madness og har sin egen dancehall gruppe – Coo Yah Crew. Hun har danset for danske artister som Nik & Jay, David Jay, Pharfar, Kaka, KNA Connected, Annella, Okay Funky og for artister fra Jamaica som Richie Stephens og Chi Chi Ching. Anna har fuldført Hotstepper uddannelsen og været til Jamaica flere gange med oplæring og undervisning af de største legender fra Jamaica.

Artit

Artit har danset i 10 år og har fuldført Hotstepper danseuddannelsen. Han har konkurreret ved flere events og tidligere vundet UDO, Kaufmann Cup, Hip Hop Unite samt fået 2. plads til Hip hop international DK. Artit har også bl.a danset for Fazli, TopGunn, OMEE samt været med-koreograf til VI elsker 90'erne Tour. Han har flere års undervisningserfaring og har også undervist i udlandet i Thailand, Belgien, Sverige, og Tyskland samt kører han AC PROJECT - hans egen dansevideo projekt med fokus på dansemiljøet.

Brice

Brice fra USA er en erfaren danser med speciale i flere hip hop stilarter. Han var bl.a. med i den verdenskendte danse TV show - So You Think You Can Dance, har danset med legender som Madonna og har deltaget ved og vundet nogle af verdens største konkurrencer: Hip Hop International i USA, UK Champs i England og KOD i Kina. I DK har han bl.a. danset for Christopher og DMA.

Catatau

B-boy Catatau har danset og repræsenteret hip hop kultur siden 1996. Han er en af grundlæggerne af Tsunami All Stars, et internationalt respekteret crew der åbnede døre for brasilianske breakers. Han har danset ved verdenskendte events som International Battle of the Year, R16, Hip OPsession. Han har dømt i Brasilien, Europa og Asien, bl.a. regionale kvalifikationer for Battle of the Year, R16 og B-boy World. Catatau har haft en succesfuld karriere med bred erfaring der rækker fra dansemodel og musikvideoer til tv-shows og teater med danslegender såsom Aktuel Force, Archie Burnnet og Slowmotion Phax. I dag er B-boy Catatau en del af Hotstepper teamet og deltager også i planlægning og promotion.

Cathrine

Cathrine har undervist på Hotstepper siden 2015. Hun har tidligere taget Hotstepper danseuddannelsen samt en af de få nogensinde udvalgt til privat mentoring af Joel De Andrade fra Hotstepper ledelsen.


Cathrine har bl.a. koreograferet åbningsshowet ved Danish Club Awards, danset for Kato, The Voice Concert, Isas Stepz tour, Microsoft, L'Oreál og Heineken Champions League i Tivoli m.fl. Hun er tidligere semifinalist i Danmark Har Talent, og indenfor turneringsverdenen har hun top placeringer ved Europa og verdensmesterskaberne.

Emilio

Emilio har breaket i 14 år og er en af DK’s bedste b-boys. Han har vundet mange battles – i DK er han bl.a. dobbelt Danmarks mester og tidligere vinder af Hip Hop Games DK. I udlandet har han vundet battles som Streetstar, Pop What U Got og Just Move It. Han er med i 2 af DK’s bedste crews -  Familia Loca og Villain State Of Mind hvor han med sidst nævnte crew var finalist til Danmark Har Talent. Emilio har også andre credits som Christopher, Hip Hop legenden DJ Static, Circus Summarum samt teater i hele Skandinavien samt Kina.

Joel

Joel er en af ejerne af Hotstepper. Han har danset siden 1989 og er en af DK’s hip hop pionerer. Joel altid arbejdet for hip hop og urban dansemiljøet i DK og udlandet. Siden 90’erne var han bl.a med til at organisere lokale events, samle bboys og starte DK’s første skole med break, locking og popping i slut 90’erne. Han har deltaget og dømt ved nogle af verdens største battles bl.a. vinder af første Scandinavian Battle Of The Year, crew finalist til UK Bboying Championships, semifinalist solo bboy til UK Bboy Championships og deltagele flere gange ved International Battle Of The Year. Han har også dømt meget i Asien for regionale kvalifikationer for Battle of The Year, UK Bboy Champs, R16, Hip Hop International og Bboy World Asia. Joel har bl.a. danset for hip hop legender som Sugarhill Gang, Melle Mel, Kurtis Blow, Fugees, De La Soul og artister som Justin Timberlake, Punjabi MC og The Prodigy. I dag har han danset i over 20 lande på alle tænkelige måder fra gadetræning i ghettos til optræden i statsteatre.

Julie Marie

Julie Marie tilhører toppen af den nye generation af danske urban dansere og koreografer. Hun har bl.a. koreograferet det show som vandt Koreografi Konkurrencen, koreograferet og danset for Djämes Braun, været med-koreograf for STOR – finalister til TALENT DK, turneret med Infernal, samt danset for Medina, Nabiha, Mø, KNA Connected, Blak og Jimilian, The Voice '16 og danset på X-Factor. Hun har fuldført Hotstepper danseuddannelsen samt andre kurser, workshops og rejser med dansetræning til London og L.A.

Karen

Karen har danset siden start 1998, og er en af ejerne af Hotstepper. Hun arbejder meget for hip hop og urban dansemiljøet i DK og udlandet bl.a. ved at organisere events, workshops, dømme, koreografere større shows i DK, Norge og Brasilien samt arbejder hun frivilligt for Instituto Du Gueto i Brasilien. I dag har hun danset i over 20 lande på alle tænkelige måder fra gadetræning i ghettos til optræden til ære for kronprinsen.


Karen har også danset for hip hop legender som Sugarhill Gang, Melle Mel, Kurtis Blow og artister som Punjabi MC, Kato, arbejdet med Red Bull, Everlast, Bianco Footwear, Amnesty International, Schwartzkopf, FHM, DeeJay Awards, Ladyfest og Kia Motors.

Karen er bl.a. vinder af den første Scandinavian Battle Of The Year, finalist til Nike Woman Europe og har deltaget ved International UK Bboying Championships, Floorwars og Streetstar. Hun var med til at starte den kvindelige danske hip hop crew - Top Notch, samt i 2017 den Brasilianske crew Hotstepper B-girls. Hun er også tidligere lærer og stadig mentor for b-boy Zoopreme (Rico Coker) fra The Ruggeds – en af verdens top b-boys.

Laura O.

Laura er en alsidig danser. Hun har danset med Hotstepper siden 2014, og har også arbejdet som en del af Hotstepper teamet og fuldført Hotstepper danseuddannelsen. Laura har tidligere været børneinstruktør på Oure Sommer Camp og udover at undervise på Hotstepper arbejder hun som folkeskolelærer.

Laura R.

Efter at have færdiggjort Hotstepper danseuddannelsen har Laura rejst flere gange til New York for at udforske, lære og være aktiv i Vogue og Ballroom scenen. Hun har lært fra førende dansere som Archie Burnett, Javier Ninja, Slim Ninja, Danielle Polanco, Omari Mizrahi, Arturo Mugler og Leiomy Maldonado. Hun blev en del af The International House of Montaigne og var med til at stifte gruppen Disturbing Business, hvor de arbejder sammen for at gøre Vogue scenen større i DK. Laura har også credits som Copenhagen Pride, Wafande, Club MTV Nordic, The Today Show og Copenhagen White Cats.

Malthe

Malthe er ”one of DK’s finest” med erfaring der rækker fra battles til kulturoptråden i Beijing. Han har bl.a. været oplært af en af DK’s hip hop pionerer Steen Koerner, danset meget med de verdenskendte Robot Boys samt trænet med førende poppers fra hele verden herunder USA, Japan og Frankrig. Mht battles, så har han vundet og været finalist ved danske battles samt top 8 til det prestigefulde Scandinavian Juste Debout. Han har danset flere gange for kongefamilien, bl.a. dronningen i både DK og ved statsbesøg i udlandet. Malthe har medvirket i meget teater herunder Nøddeknækkeren og H.C. Andersen af Steen Koerner, og Det Sidste Show af Robot Boys. Han har arbejdet på musikvideoer for artister som Per Vers, Outlandish, Mund De Carlo og Eloq. Andre credits er reklamefilm for Lego og DSB, samt DR Ramasjang, P3 Guld, Zulu Comedy Galla m.fl.

Marie

Marie er en alsidig og dedikeret danser som er en ung lovende talent. Hun har fuldført Hotstepper danseuddannelsen og deltaget ved mange workshops i Dk, Uk og USA med førende dansere som Super Dave, Marty Kudelka, Lyle Beniga, Bam Martin, Shaun Everisto, Galen Hooks, Fefe Burgos, CJ Salvador m.fl.  Hun har optrådt til Upfront Dejavu Dance industry showcase og også i DK for X Factor, rapperen Mund De Carlo, Maersk og i diverse koncept videoer. Marie har også deltaget i mange konkurrencer med top placeringer bl.a. Hip Hop International DK, Kaufman Cup og Hip Hop Unite.

Mary

Mary har masser af erfaring, og er en af de mest bookede kvindelige urban dansere fra DK. Hun har bl.a. danset for Marques Housten, Medina, Ida Corr, Wafande, Nabiha, Djämes Braun, Wolfgang Gartner, Sys Bjerre, Eurovision, Detours og for den kongelige familie. Hendes træning inkluderer bl.a. undervisning i L.A., utallige workshops samt Hotstepper danseuddannelsen.

Natasha

Natasha er en alsidig danser med undervisningserfaring indenfor flere stilarter. Hun har fuldført 2 danseuddannelser inklusiv Hotstepper danseuddannelsen hvor hun var koreograf på hip hop foundations stykket ved afgangsshowet. Natasha har danseerfaring fra DK, Frankrig, Indien og Kenya og har bl.a. danset til Danish Music Awards for Aura, NYX Cosmetics, Det Kongelige Ballet, reklame for Coca Cola & Sprite og deltaget samt koreograferet til diverse konkurrencer i Danmark.

Nora

Nora er en erfaren danser med 2 danseuddannelser inklusiv Hotstepper uddannelsen, certificate program fra Millennium Dance Complex L.A., samt været en del af The Galen Hooks program. Hun har koreograferet og danset for Djämes Braun, Kato, Cisilia, Kesi, Liga, Pede B, Richie Stephens, X Factor, Voice, DMA, Elle Style Awards mfl.

Pernille

Pernille er en stærk og kompetent alsidig danser. Hun har danset for artister som Nik og Jay, Nabiha, Aura, Cecilia, Toybox, Guldpigen, Hassanshah , Djämes Braun, og til events som Color Run, The Voice ’16 , Club Awards og X-Factor DK. Pernille har danset siden hun var 3 år samt konkurreret i turneringsverdenen siden hun var 6 og været med til internationale konkurrencer som EM og VM. Senerehen har hun bl.a. taget Hotstepper uddannelsen samt workshops og rejse til London med intensiv dansetræning.

Raphaël

Raphaël har en baggrund i Moderne Dans, Klassisk Ballet og Breakdance. Han har en BA i moderne dans fra Amsterdam University of the Arts. Udover Holland, har han også taget danseuddannelser i England og DK. I DK har han været fast danser hos Uppercut og bl.a. med i forestillingen Panic Day nomineret til Årets Forestilling af CPHCulture. Han har credits som Sommerballetten v. Alexander Kølpin, Mute Comp. Physical Theatre, Granhøj Dans, Pause Operaen. I udlandet har han bl.a. arbejdet med kompagnierne Galili Dance, Gotra Ballet, Ballet Van Leth, Nanine Linning og Joeri Dubbe.

Ryan

Ryan har undervist i Hotstepper siden 2015 og er en alsidig danser blandt toppen af den nye generation indenfor urban dans. Han har bl.a. været med i musikvideos, TV shows, award shows, festivaller og har credits som Medina, Nabiha, Yepha, Anella m.fl. Udover Hotstepper danseuddannelsen har han taget mange workshops med flere verdenskendte dansere.

Santana

Santana har breaket siden 2001 og er fra en af DKs bedste bboy crews – Familia Loca. Han har deltaget ved mange battles og bl.a. vundet Hip Hop Games DK. Santana har også danset for dronningens 75års fødselsdag, Pantomimen i Tivoli, Roskilde Festival, en af DKs hip hop legender DJ Static samt danset i adskillige teater produktioner i hele DK for Uppercut kompagni.

Sibine

Sibine har været populær lærer på Hotstepper i flere år. Hun er en succesfuld alsidig danser med bred erfaring fra at danse for dronningen til at optræde med DJ legenden Peter Visti. Hun har credits som bl.a. musikvideo med Kaka, Kato, David Jay, Bryan Rice, Sys Bjerre, J-Spliff, Johnson, U$O, Mund De Carlo, Raske Penge, Richie Stephens m.fl. L.O.C., Bianco Footwear, Distortion, Telia Parken og FCK Cheerleaders er også med blandt hendes credits. Som en del af hendes danseudvikling har Sibine fuldført Hotstepper danseuddannelsen, været til flere workshops inklusiv Urban Dance Camp samt været i Jamaica for at danse.

Sitthichai

Sitthichai har været lærer på Hotstepper siden 2015. Han har bl.a. danset for Cicilia, Toy Box, Electrick Village, Club Awards, TV2 Live - Smid Tøjet Galla i Tivoli, JD sports Grand Opening i Fields, WAUW Models Finale Awards, kultur arrangementer for Rødovre og Nørrebro kommune m.fl. Sitthi har også bl.a. taget Hotstepper danseuddannelsen og efterfølgende andre kurser og workshops. Sammen med Cathrine og Ryan har han gruppen TREE’O som optræder, koreograferer, giver workshops og stiller op til konkurrencer.

Sofie

Sofie har danset i mere end 15 år og er en stærk alsidig danser med flere års undervisningserfaring. Hun har fuldført Hotstepper danseudannelsen og deltaget ved masterclasses, workshops og camps. Hun har danset I flere lande bl.a. DK, Belgien og USA. Sofie har danset i musikvideoer, i TV serien Isas Stepz, og hun har vundet mange konkurrencer som Hip Hop International DK, Hip Hop Unite DK og VM for danseskoler.

Thomas

Thomas tilhører eliten af DK’s industry dansere. Han har koreograferet for flere artister men er bl.a. kendt for at være den faste koreograf og danser for Medina. Thomas har danset over hele verden og har medvirket i bl.a. musikvideoer, koncerter, TV-shows og teater og har credits som Medina, Mohombi, Infernal, Trentemøller, Nabiha, Ida Corr, Christina Milton, Shaka Loveless, Burhan G, Xander og Christopher.

© 2019 Hotstepper - Powered By Passion