HOTSTEPPER DANCE EDUCATION

We Take Your Future Seriously

En professionel 1-årig uddannelse med fokus på hip hop og urban dans samt klassisk træning. Målet er at forberede eleven til en fremtid med dans.

KURSUS

INDHOLD

EN HELHEDSTILGANG TIL PERSONLIG DANSEUDVIKLING

Gain Færdigheder, viden, mindset, værktøjer, netværk samt erfaring til at blive en kompetent og alsidig professionel danser.

 Om Os

Hotstepper er en platform med passion for autentisk hip hop og urban dans, kunst og kultur. Organisationen blev grundlagt i 2002 af Joel De Andrade og Karen Galsgaard - de første skandinaviske mestre i breaking (BOTY). Hotstepper er et hjem for mange førende dansere med succes i ind- og udlandet som bl.a. arbejder med kendte artister, film og TV, teater, vinder battles og konkurrencer samt afholder events der giver liv til kulturen.

 
 
 
0KURV

10 Måneders

Intensiv Program

Studiestart 1. september 2020

Afslutning 18. juni 2021

Mandag til Fredag

09:00 til 15:00

Undervisning

foregår på Engelsk

HVORFOR HOTSTEPPER UDDANNELSEN

TIDLIGERE ELEVERS SUCCES

En stor del af vores tidligere elever har opnået succes bl.a. arbejde med kendte artister og teateropsætninger, vinder og dømmer konkurrencer og battles, afholder events og skaber kultur, startet firmaer med dans og hyres af andre skoler og uddannelser i ind- og udlandet.

30 ÅRS

ERFARING

Siden 1989 – personlig erfaring, interviews og workshops med legender, internationale rejser med dans, networking samt vores studier fra førende universiteter giver alt sammen input til uddannelsen.

INTERNATIONAL GATEWAY

Adgang til dansescenen og branchen verden over igennem vores globale netværk af dansere og tidligere elever med udenlandsk base samt besøg af branchefolk.

SUPPORT

Vi ønsker succes for vores elever og giver langsigtet hjælp og support bl.a. netværk i ind- og udlandet, træningsfaciliteter, alumni gruppe, sparring, feedback, anbefalinger og karriere råd.

OPDATERET

Vi laver løbende research, analyserer og lytter til feedback for at opdatere og forbedrer hvert år.

AUTENTISK DANS

Elever lærer mere end teknik i hip hop, urban og klassiske stilarter. Der er også fokus på kultur, traditioner og indsigt i branchen med Q&A og råd fra succesfulde dansere.

LÆRERSTAB

Uddannelsen er et projekt drevet af passion af Hotstepper grundlæggerne Joel De Andrade and Karen Galsgaard. De har undergrunds og kommerciel erfaring med en lang række credits inklusiv at have vundet den første Scandinavian Battle Of The Year – den største titel indenfor breaking til den tid. Indenfor dans har de undervist, optrådt, trænet, rejst og netværket i 25+ lande siden 90’erne. De har meget erfaring, kontakter og viden samt universitets studier indenfor business og management som de bruger til input samt udvalg af lærere for uddannelsen.

Lærerstaben er et udvalg af etablerede dansere. Over 100 førende danske og internationale dansere har undervist ved uddannelsen. Pionerer som Mr Wiggles, Loose Joint, Babson og Yugson - top koreografer som Superdave og Marty Kudelka – en ny generation af legender som Misha Gabriel, Brian Puspos, Pacman og Kapela.

 
 
 
 

SUCCESHISTORIER

Rico Coker er med i den verdenskendte Ruggeds crew. Han har vundet utallige battles bl.a. R16 Europe, World Bboy Classic og er den nuværende breaking verdensmester efter at vinde Undisputed. Han har lavet teater over hele Europa og været med i bl.a. Nøddeknækkeren og H.C. Andersens Eventyr. Rico er en af de nye ansigter som model for H&M athleisure kollektion.

Anastasija Olescuka fra Latvia blev i DK efter uddannelsen. Hun er etableret i hip hop scenen, pioner i DK for urban experimental dans og en koreograf, hvis værker har modtaget anerkendelse. Hun har credits som CLASH CPH artistic director, Nøddeknækkeren, World Of Dance DK dommer, SDK Baltic vinder og hip hop legenden Big Daddy Kane.

Beck Heiberg aka Beck Ninja er pioner i den danske vogue scene, “father” af den danske kapitel af det ikoniske House of Ninja og en af grundlæggerne af gruppen Disturbing Business. Han har bl.a. afholdt adskillige Vogue balls, optrådt med kendte artister samt turneret med danseteater.

Mary Jacolbe er en førende danser i branchen og har bl.a. arbejdet med berømte artister, musikvideoer, koncerter, teater og TV shows. Hun har credits som Medina, Christopher, Marques Housten, Wolfgang Gartner, Ida Corr, Eurovision og det danske kongehus.

Rai Del Valle er etableret i dansebranchen med erfaring der spænder fra berømte sangere til teater og kendte events. Han har credits som Mohombi, Medina, Xander, Christopher, Eurovision, West Side Story og Swan Lake Reloaded Europe Tour.

John Nini har vundet kendte konkurrencer som Juste Debout UK, Hip Hop International DK og var finalist til Talent DK. Han har arbejdet med dans i Europa og Asien, startet egen danseskole, tøjmærke og været coach og koreograf for flere teams som har vundet 1. pladser.

ELEV UDTALELSER

EKSTRA FORDELE

EFTER

UDDANNELSEN

Alumni Gruppe og Netværk

50% Rabat Hotstepper Aftenskole Medlemskab

Support og Rådgivning

UNDER

UDDANNELSEN

Gratis Deltagelse på Hotstepper Aftenskole

50% Rabat på Hotstepper Workshops

20% Rabat på Hotstepper Tøj

 

VIDEO

TESTIMONIALS

Kapela (FR) Serial Stepperz
Israel Donowa (UK)
B-Girl Cleopatra (CA)
Mark Agerskov
Feel the Vibe at the Education
Nicklas Milling

ONLINE AUDITION

Ansøg senest 10. juli

Ansøgere skal have danseerfaring

Audition via online ansøgningsskema og

videooptagelser

Ansøgningsskema

 
 

PRIS*

48.000 KR

20 %

RABAT FOR

UDENLANDSKE

ANSØGERE

4.000 KR

HOTSTEPPER MEDLEM

RABAT

5.000 KR

FULD BETALING

RABAT

RABATTER KAN KOMBINERES

Fuld Betaling + International: SPAR 13.600 Kr // Totalpris: 34.400 Kr

Hotstepper Medlem + Fuld Betaling: SPAR 9.000 Kr // Totalpris: 39.000 Kr

* Betaling er opdelt i et indskud 1. august og resten betales i 10 rater fra september til juni.

© 2019 Hotstepper - Powered By Passion