HOTSTEPPER DANCE EDUCATION

Take Your Dance To The Next Level

En professionel 1-årig uddannelse med fokus på hip hop og urban dans samt klassisk træning. Målet er at forberede eleven til en fremtid med dans.

KURSUS INDHOLD

EN HELHEDSTILGANG TIL PERSONLIG DANSEUDVIKLING

Færdigheder, viden, mindset, livsstils værktøjer samt erfaring til at blive en kompetent og alsidig profesionel danser.

10 måneders

intensiv program

Studiestart 26. august 2019

Afslutning 12. juni 2020

Mandag til fredag

09:00 til 15:00

Undervisning

foregår på engelsk

Om Os

En førende hip hop og urban danse organisation grundlagt i 2002 af Joel De Andrade og Karen Galsgaard. Hotstepper har været et hjem for mange af DKs bedste dansere, og er vokset til at blive et anerkendt brand med internationale aktiviteter, events, tøj og sponsorering.

Filosofi

Passionen driver os mens vi udforsker autentisk dans og kultur, deler og oversætter vores erfaringer til en platform for dansere at vokse, events for dansemiljøet og et tøjmærke af artister fra kulturen.

Vision

At være en platform, gateway og reference for hip hop og urban dans.

 
 
 
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
0KURV

EFTER

UDDANNELSEN

UNDER UDDANNELSEN

VIDSTE DU AT

Uddannelsen giver mange ekstra fordele.

Alumni gruppe og netværk

50% rabat på aftenskolen

Support og rådgivning

Gratis deltagelse på aftenskolen

50% rabat på Hotstepper workshops

20% på Hotstepper tøj

25+ ÅRS ERFARING

Siden 1989 - personlige danseerfaringer, interviews og workshops med legender, internationale rejser med dans, networking samt vores studier fra førende universiteter har givet input for vores passion, at tilbyde den ultimative hip hop og urban danseuddannelse.

INTERNATIONAL GATEWAY

Hotstepper har et globalt netværk, udenlandske dansere er ofte på besøg og flere elever fra tidligere årgange har base eller rejser i udlandet. Dermed en perfekt gateway til det internationale dansemiljø.

TIDLIGERE ELEVERS SUCCES

Mange af vores tidligere elever har haft succes og er kommet langt i både undergrunden og den kommercielle scene. Tidligere elever har bl.a. vundet og dømt konkurrencer, arbejdet på teater og i dansebranchen, turneret med dans, organiseret events og startet fuldtids firmaer med dans.

AUTENTISK DANS

Elever lærer klassiske hip hop og urban stilarter inklusiv kulturen og traditioner, men de får også indsigt i dansebranchen med undervisning og råd fra succesfulde dansere.

OPDATERET

Vi har passion for dans og laver løbende research, analyserer og lytter til feedback for at opdatere med nyt input for at forbedre uddannelsen hvert år.

SUPPORT

Vi ønsker succes for vores elever, og at de realiserer deres potentiale. Vi hjælper dem i den retning de vil og giver langsigtet support på mange måder bl.a. sparring og feedback, anbefalinger og løbende karriere råd samt en base de altid kan vende tilbage til.

LÆRERSTAB

Uddannelsen er et projekt drevet af passion af Hotstepper grundlæggerne Joel De Andrade and Karen Galsgaard. De har undergrunds og kommerciel erfaring med en lang række credits inklusiv at have vundet den første Scandinavian Battle Of The Year – den største titel indenfor breaking til den tid. Indenfor dans har de undervist, optrådt, trænet, rejst og netværket i 25+ lande siden 90’erne. De har meget erfaring, kontakter og viden samt universitets studier indenfor business og management som de bruger til input samt udvalg af lærere for uddannelsen.

Lærerstaben er et udvalg af etablerede dansere. Over 100 førende danske og internationale dansere har undervist ved uddannelsen. Pionerer som Mr Wiggles, Loose Joint, Babson og Yugson - top koreografer som Superdave og Marty Kudelka – en ny generation af legender som Misha Gabriel, Brian Puspos, Pacman og Kapela.

HVORFOR HOTSTEPPER UDDANNELSEN

 
 
 
 

ELEV UDTALELSER

SUCCESHISTORIE

Efter uddannelsen åbnede John Nini sin egen danseskole, organiserede events, optrådte i Europa og Asien og har vundet flere konkurrencer inklusiv Juste Debout UK i Hip Hop og

Hip Hop International DK flere år i træk.

 
 

VIDEO

Kapela X Uddannelsen
Feel the Vibe at the Education
Nicklas Milling X Uddannelsen

AUDITION

Ansøg senest 21. juli

Ansøgere skal have danseerfaring

Audition via online ansøgningsskema og

videooptagelser

 

PRIS*

46.000 KR

SPAR OP TIL 12.000 Kr

5.000 KR

FULD BETALING

RABAT

20 %

RABAT FOR

ANSØGERE

FRA UDLANDET

4.000 KR

 HOTSTEPPER

MEDLEM

RABAT

RABATTER KAN KOMBINERES

Hotstepper medlem + fuldbetaling = 9.000 Kr RABAT - Totalpris: 37.000 Kr

*Betaling er opdelt i et indskud og resten betalt i 10 rater fra august til maj.

 

© 2019 Hotstepper - Powered By Passion