• Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
0KURV

Amy

Amy har danset hip hop siden hun var lille og er opvokset med vestafrikansk kultur og dans. Hun har også danset dancehall i flere år, samt deltaget ved flere workshops indenfor stilen. Hun har respekt for både afrikansk og jamaicansk kultur og hvordan disse formidles i dansen. Amy er med i et Afro/dancehall crew – Savag3 – og har optrådt med fusion af Afro og Dancehall til bl.a. Roskilde Festival, Distortion, Dancehall Madness samt for udenlandske afrobeat og dancehall kunstner.

Adam

Adam er den første danske mand der for alvor beskæftiger sig for dancehall i Danmark. Han blev blev introduceret til dancehall i DK, har tidligere været en del af den Jamaicanske Rifical Team og har trænet intensivt både i Danmark og Jamaica. Han har rejst gentagende gange til Jamaica for at lære fra og opleve den autentiske og rige dancehall kultur. Adam er stifter af Diversity Skankaz, et dancehall crew der vil udbrede dancehall i Danmark. Adam har både haft workshops og undervist i DK og internationalt. Han går meget op i at sprede god energi og at eleverne får den rigtige viden. Adam har danset/varmet op for kunstnere som IceKiid, Izzy, Okay Funky, Felicia Baby, Mr. Eazi, BRO og Madam Akothe fra Kenya. Han har også optrådt i TV og til store events såsom ZULU AWARDS, Distortion, AfroBeat Madness og Dancehall Madness.

Anastasija

En af landets førende kvindelige hip hop & urban dansere uddannet på Hotstepper og med credits som CLASHcph artistic director, Nøddeknækkeren, dommer for World Of Dance (WOD) DK, legenden Big Daddy Kane, optræden til Ladies of Hip Hop (USA), udvalgt koreografi ANTS til subUrban dance festival samt vinder af flere battles inklusiv SDK Baltic, Urban Dance Meeting og Prop Challenge til Hip Hop Games DK 2 år i træk.

Artit

Artit har danset i 10 år og har fuldført Hotstepper danseuddannelsen. Han har konkurreret ved flere events og tidligere vundet UDO, Kaufmann Cup, Hip Hop Unite samt fået 2. plads til Hip hop international DK. Artit har også bl.a danset for Fazli, TopGunn, OMEE samt været med-koreograf til VI elsker 90'erne Tour. Han har flere års undervisningserfaring og har også undervist i udlandet i Thailand, Belgien, Sverige, og Tyskland samt kører han AC PROJECT - hans egen dansevideo projekt med fokus på dansemiljøet.

Brice

Brice fra USA er en erfaren danser med speciale i flere hip hop stilarter. Han var bl.a. med i den verdenskendte danse TV show - So You Think You Can Dance, har danset med legender som Madonna og har deltaget ved og vundet nogle af verdens største konkurrencer: Hip Hop International i USA, UK Champs i England og KOD i Kina. I DK har han bl.a. danset for Christopher og DMA.

Camila

Camila er en professionel danser fra Brasilien med en baggrund i gymnastik, universitets uddannet i Physical Education og en danseuddannelse fra Hotstepper. Hun har undervist i flere stilarter i Brasilien og Danmark bl.a. Brazilian Funk stile, Reggaeton og Afro Dancehall. Hun stiler altid efter at forbedre sig selv og har deltaget ved mange workshops med førende dansere fra Jamaica bl.a. Zidan Xqlusiv, Gage Rifical og Shelly Xpressionz samt ikoner fra USA som Lyle Beniga, Dana Wilson og Natalie Gilmore. Camila har meget branche erfaring og i Brasilien har hun arbejdet på flere TV shows, med skuespillere, sangere, MCs, samba grupper og events. I DK er hun en del af Latin Union Crew med kendte breakers, og hun har credits som Karen Mukupa, Hotskull, Jacob Forever Concert, Radio P3 event - Den Nye Stil, Distortion, Dancehall Madness og IKEA reklamefilm.

Caroline

Caroline er en alsidig danser med passion for undergrunds stilarter. Hun er uddannet skolelærer, men har også fuldført Hotstepper Dance Education hvor hun fik ”Next Level” award for mest udvikling i året. Hun er interesseret i hip hop kultur og dansevidenskab, og har studeret undergrunds stilarter samt rejst til New York for at danse. Caroline har lært fra mange danse legender bl.a. Caleaf Sellers, Tweet Boogie, Damon Frost, Sekou, Marty Kudelka, Leiomy og Soraya. Hun har undervist i København og workshops i forskellige dele af landet samt i Spanien. Hun var også en del af Hotstepper teamet på danseuddannelsen. Caroline har optrådt med diverse artister i København samt været aktiv i undergrundsscenen hvor hun har lavet diverse showcases, battled i DK og USA og hjulpet med at organisere events.

Ciara

Ciara er en stærk, alsidig danser med star-quality. Hun har altid haft danse-drømme og gik til dans siden en meget ung alder. Ciara har lært fra mange førende dansere i DK og udlandet, har 2 danseuddannelser inklusiv Hotstepper Dance Education samt fået dansetræning i Frankrig og USA. Hun kan både freestyle og koregrafere med essensen og følelsen af stilarterne samt virkelig performe på en scene. Ciara har danset i musikvideoer, TV, koncerter, festivaller, battles og er ved at blive mere og mere efterspurgt. Hun har artist credits som Christopher, Karen Mukupa, Boye & Sigvardt X MAGNÜS, Frederik Leopold, Grace Carter, J Wild, Amro, Yakuza, Nick Jones, Jimilian, Gio, Navid, Micheal Williams og Baby Bino samt TV credits som Guldtuben og TV2 De Største Øjeblikke.

Colosal

Rash også kendt som Colosal Titan, voksede op i Congo med dansen som en del af hans kultur. Han har speciale i bl.a. breaking og afro og med sit dansekompagni, La Folie Crew, har han turneret med danseteater. Colosal har organiseret konkurrencer og battles i sit hjemland og har bl.a. fået top placeringer i Congo og DK. Han har skabt et navn for sig selv i Afro scenen med sin undervisning, deltagelse i diverse projekter og battles hvor han f.eks. vandt “Afia Presents” battle med afro dans i Sverige. Colosal har optrådt med kunstnere fra hele verden såsom Singuila fra Frankrig, Yemi Alade fra Nigeria og Mims Beyana fra USA. Han har undervist workshops i DK og Sverige samt turneret i Spanien og Italien.

Emilio

Emilio har breaket i 14 år og er en af DK’s bedste b-boys. Han har vundet mange battles – i DK er han bl.a. dobbelt Danmarks mester og tidligere vinder af Hip Hop Games DK. I udlandet har han vundet battles som Streetstar, Pop What U Got og Just Move It. Han er med i 2 af DK’s bedste crews -  Familia Loca og Villain State Of Mind hvor han med sidst nævnte crew var finalist til Danmark Har Talent. Emilio har også andre credits som Christopher, Hip Hop legenden DJ Static, Circus Summarum samt teater i hele Skandinavien samt Kina.

Ibrahim

Profil kommer snart

Joel

Joel er en af ejerne af Hotstepper. Han har danset siden 1989 og er en af DK’s hip hop pionerer. Joel altid arbejdet for hip hop og urban dansemiljøet i DK og udlandet. Siden 90’erne var han bl.a med til at organisere lokale events, samle bboys og starte DK’s første skole med break, locking og popping i slut 90’erne. Han har deltaget og dømt ved nogle af verdens største battles bl.a. vinder af første Scandinavian Battle Of The Year, crew finalist til UK Bboying Championships, semifinalist solo bboy til UK Bboy Championships og deltagele flere gange ved International Battle Of The Year. Han har også dømt meget i Asien for regionale kvalifikationer for Battle of The Year, UK Bboy Champs, R16, Hip Hop International og Bboy World Asia. Joel har bl.a. danset for hip hop legender som Sugarhill Gang, Melle Mel, Kurtis Blow, Fugees, De La Soul og artister som Justin Timberlake, Punjabi MC og The Prodigy. I dag har han danset i over 20 lande på alle tænkelige måder fra gadetræning i ghettos til optræden i statsteatre.

Julie Marie

Julie Marie tilhører toppen af den nye generation af danske urban dansere og koreografer. Hun har bl.a. koreograferet det show som vandt Koreografi Konkurrencen, koreograferet og danset for Djämes Braun, været med-koreograf for STOR – finalister til TALENT DK, turneret med Infernal, samt danset for Medina, Nabiha, Mø, KNA Connected, Blak og Jimilian, The Voice '16 og danset på X-Factor. Hun har fuldført Hotstepper danseuddannelsen samt andre kurser, workshops og rejser med dansetræning til London og L.A.

Karen

Karen har danset siden start 1998, og er en af ejerne af Hotstepper. Hun arbejder meget for hip hop og urban dansemiljøet i DK og udlandet bl.a. ved at organisere events, workshops, dømme, koreografere større shows i DK, Norge og Brasilien samt arbejder hun frivilligt for Instituto Du Gueto i Brasilien. I dag har hun danset i over 20 lande på alle tænkelige måder fra gadetræning i ghettos til optræden til ære for kronprinsen.


Karen har også danset for hip hop legender som Sugarhill Gang, Melle Mel, Kurtis Blow og artister som Punjabi MC, Kato, arbejdet med Red Bull, Everlast, Bianco Footwear, Amnesty International, Schwartzkopf, FHM, DeeJay Awards, Ladyfest og Kia Motors.

Karen er bl.a. vinder af den første Scandinavian Battle Of The Year, finalist til Nike Woman Europe og har deltaget ved International UK Bboying Championships, Floorwars og Streetstar. Hun var med til at starte den kvindelige danske hip hop crew - Top Notch, samt i 2017 den Brasilianske crew Hotstepper B-girls. Hun er også tidligere lærer og stadig mentor for b-boy Zoopreme (Rico Coker) fra The Ruggeds – en af verdens top b-boys.

Kimberley

Kimberley er en alsidig danser som længe har haft passion for dancehall. Selv før hun blev færdig Hotstepper Danseuddannelsen i 2018 var hun i fuld gang med research og undervisning af de bedste indenfor dancehall. Hun har rejst til Jamaica for at opleve dansen og kulturen. Kimberley har undervist på flere skoler i Sverige, og har eget studio i syd Sverige siden 2011. Hun har coachet og koreograferet dansere som fik 2. plads til UDO DK og 10. plads til UDO VM. Kimberley har branche erfaring der rækker fra musik videoer, til at koreografere for musicals og at være dansemodel. Hun har credits som backup danser for Ana Rab (Gnucci), Kumba, Hotskull og ALLONE musik video. Shows for HM Moments, RnB Out Loud, Summerstage Malmø, Emporia Fashion Week Malmø og for diverse dancehall aftener og events. Hun har koreograferet en musical i Helsingborg og ”Sommarlov” et svensk børne TV program. Hun har også været i TV med hendes studio samt på kinesisk TV i forbindelse med dans.

Laura

Laura er en alsidig danser. Hun har danset med Hotstepper siden 2014, og har også arbejdet som en del af Hotstepper teamet og fuldført Hotstepper danseuddannelsen. Laura har tidligere været børneinstruktør på Oure Sommer Camp og udover at undervise på Hotstepper arbejder hun som folkeskolelærer.

Malthe

Malthe er ”one of DK’s finest” med erfaring der rækker fra battles til kulturoptråden i Beijing. Han har bl.a. været oplært af en af DK’s hip hop pionerer Steen Koerner, danset meget med de verdenskendte Robot Boys samt trænet med førende poppers fra hele verden herunder USA, Japan og Frankrig. Mht battles, så har han vundet og været finalist ved danske battles samt top 8 til det prestigefulde Scandinavian Juste Debout. Han har danset flere gange for kongefamilien, bl.a. dronningen i både DK og ved statsbesøg i udlandet. Malthe har medvirket i meget teater herunder Nøddeknækkeren og H.C. Andersen af Steen Koerner, og Det Sidste Show af Robot Boys. Han har arbejdet på musikvideoer for artister som Per Vers, Outlandish, Mund De Carlo og Eloq. Andre credits er reklamefilm for Lego og DSB, samt DR Ramasjang, P3 Guld, Zulu Comedy Galla m.fl.

Natasha

Natasha er en alsidig danser med undervisningserfaring indenfor flere stilarter. Hun har fuldført 2 danseuddannelser inklusiv Hotstepper danseuddannelsen hvor hun var koreograf på hip hop foundations stykket ved afgangsshowet. Natasha har danseerfaring fra DK, Frankrig, Indien og Kenya og har bl.a. danset til Danish Music Awards for Aura, NYX Cosmetics, Det Kongelige Ballet, reklame for Coca Cola & Sprite og deltaget samt koreograferet til diverse konkurrencer i Danmark.

Nicklas

Nicklas er en stærk danser og koreograf med en danseuddannelse fra Hotstepper. Han har en baggrund i dansekonkurrence scenen indenfor DDD og IDO ligaer hvor han har været dobbelt verdensmester, Europa mester og Danmarks mester flere gange. Han har undervist siden 2015 og på Hotstepper siden april 2019. Nicklas har elever som har top placeringer i både IDO og DDD og som har vundet DM. I branchen har han credits som Christopher, Barcode Brothers, Leila K, Electrick Village, har danset på TV i TV2 De Største Øjeblikke, Tip Et Hit – DK4, Sygepleje skolen - TV2 Charlie og events/koncerter som Vi Elsker 90’erne Tour, Gay Pride Copenhagen og Club Awards.

Nora

Nora er en erfaren danser med 2 danseuddannelser inklusiv Hotstepper uddannelsen, certificate program fra Millennium Dance Complex L.A., samt været en del af The Galen Hooks program. Hun har koreograferet og danset for Djämes Braun, Kato, Cisilia, Kesi, Liga, Pede B, Richie Stephens, X Factor, Voice, DMA, Elle Style Awards mfl.

Pernille

Pernille er en stærk og kompetent alsidig danser. Hun har danset for artister som Nik og Jay, Nabiha, Aura, Cecilia, Toybox, Guldpigen, Hassanshah , Djämes Braun, og til events som Color Run, The Voice ’16 , Club Awards og X-Factor DK. Pernille har danset siden hun var 3 år samt konkurreret i turneringsverdenen siden hun var 6 og været med til internationale konkurrencer som EM og VM. Senerehen har hun bl.a. taget Hotstepper uddannelsen samt workshops og rejse til London med intensiv dansetræning.

Rebecca

Rebecca er en stærk og alsidig danser med passion og karisma som har lært fra førende danske og international lærere samt fuldført Hotstepper Dance Education. Hun har baggrund i gymnastik hvor hun har undervest siden 2012, men fulgte hendes kærlighed for dans hvor hun har lavet optræden siden 2013 og senere fra 2016 begyndte at undervise i flere skoler i kommercielle og urban stilarter. Rebecca har arbejdet med artister og optrådt ved flere shows, koncerter og velgørenheds events. Hun har credits som Kræftens Bekæmpelse, AnneLise koncert, Hotskull koncerter og adskillige shows med Hotstepper og de andre skoler hun har arbejdet med. Hun har også været aktiv i undergrunds miljøet med deltagelse i diverse battles som Clash CPH Cypher, Hotstepper Xmas Jam og That’s Hot Vogue Ball.

Ryan

Ryan har undervist i Hotstepper siden 2015 og er en alsidig danser blandt toppen af den nye generation indenfor urban dans. Han har bl.a. været med i musikvideos, TV shows, award shows, festivaller og har credits som Medina, Nabiha, Yepha, Anella m.fl. Udover Hotstepper danseuddannelsen har han taget mange workshops med flere verdenskendte dansere.

Sibine

Sibine har været populær lærer på Hotstepper i flere år. Hun er en succesfuld alsidig danser med bred erfaring fra at danse for dronningen til at optræde med DJ legenden Peter Visti. Hun har credits som bl.a. musikvideo med Kaka, Kato, David Jay, Bryan Rice, Sys Bjerre, J-Spliff, Johnson, U$O, Mund De Carlo, Raske Penge, Richie Stephens m.fl. L.O.C., Bianco Footwear, Distortion, Telia Parken og FCK Cheerleaders er også med blandt hendes credits. Som en del af hendes danseudvikling har Sibine fuldført Hotstepper danseuddannelsen, været til flere workshops inklusiv Urban Dance Camp samt været i Jamaica for at danse.

Sitthichai

Sitthichai har været lærer på Hotstepper siden 2015. Han har bl.a. danset for Cicilia, Toy Box, Electrick Village, Club Awards, TV2 Live - Smid Tøjet Galla i Tivoli, JD sports Grand Opening i Fields, WAUW Models Finale Awards, kultur arrangementer for Rødovre og Nørrebro kommune m.fl. Sitthi har også bl.a. taget Hotstepper danseuddannelsen og efterfølgende andre kurser og workshops. Sammen med Cathrine og Ryan har han gruppen TREE’O som optræder, koreograferer, giver workshops og stiller op til konkurrencer.

Sofie

Sofie har danset i mere end 15 år og er en stærk alsidig danser med flere års undervisningserfaring. Hun har fuldført Hotstepper danseudannelsen og deltaget ved masterclasses, workshops og camps. Hun har danset I flere lande bl.a. DK, Belgien og USA. Sofie har danset i musikvideoer, i TV serien Isas Stepz, og hun har vundet mange konkurrencer som Hip Hop International DK, Hip Hop Unite DK og VM for danseskoler.

Thomas

Thomas tilhører eliten af DK’s industry dansere. Han har koreograferet for flere artister men er bl.a. kendt for at være den faste koreograf og danser for Medina. Thomas har danset over hele verden og har medvirket i bl.a. musikvideoer, koncerter, TV-shows og teater og har credits som Medina, Mohombi, Infernal, Trentemøller, Nabiha, Ida Corr, Christina Milton, Shaka Loveless, Burhan G, Xander og Christopher.

© 2019 Hotstepper - Powered By Passion